Dru Yoga

Marijke Billiau geeft Dru yoga op maandag 13:45 u dinsdag 18:30 en donderdag 9:30 u en 20,30u
Sinds 1999 maakte ik mijn eerste sprong naar een nieuwe bewuste levenswijze en behaalde ik het diploma voetreflexologie.
Als oorspronkelijk opgeleide beroepsmuzikant, waarmee ik 30 jaar in het onderwijs jongeren trachtte te inspireren, te leren voelen en hun talenten te ontwikkelen, volgde ik in de loop der jaren cursussen allerhande en bekwaamde mij naast voetreflexologie o.a. ook in medische voetverzorging, massagetherapie, Bachbloesemremedies, palliatieve zorgen, healing, meditatie en Dru Yoga.
 
Ik heb het geluk gehad Dru Yoga te mogen ontdekken bij Hilde in Attitude, wat mij inspireerde om zelf de opleiding tot Dru Yoga docente te volgen.
Dru Yoga is voor mij een passie: niet enkel goed en zacht zijn voor jezelf, maar ook een bewuste keuze en levenshouding die, als ze je eens te pakken heeft, je nooit meer loslaat. Een leven zonder Dru Yoga is voor mij inmiddels ondenkbaar.
Vanuit de praktijk zie ik mensen weer in balans komen en in hun eigen ware kracht gaan staan, bewuster gaan leven. Dit gegeven stimuleert me tot op de dag van vandaag om me steeds meer te verdiepen in holistisch werk. Dru Yoga is daarom een zeer geschikte zachte werkvorm om met jezelf aan de slag te gaan en je ziel en hart te openen. In eerste instantie betekent dit thuiskomen bij jezelf maar ook vol mededogen en met een liefdevol hart openstaan voor je medemens… bewust en intens te leven!

Ik ben dankbaar dit te mogen delen en geniet er volop van!
 
Namaste

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum: 
vrijdag, 4 januari, 1963